Algemeen Nieuws Archief Lokale Omroep Elburg

ZOEKEN

ALGEMEEN NIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • Brommers kiek'n in Elburg Vesting
  19 Augustus 2017 door Redactie

  Foto's van Hanneke Klijnstra in het fotoalbum

  LEES MEER
 • 40 jaar rommelmarkt Gereformeerde kerk Doornspijk.
  19 Augustus 2017 door Redactie

  Op zaterdag 2 september vindt voor de 40ste keer de jaarlijkse rommelmarkt plaats bij de gereformeerde kerk in Doornspijk aan de Zuiderzeestraatweg west 84. Aanvang van de rommelmarkt is 8.30 uur en zal tot ongeveer 14.00 uur duren.

  LEES MEER
 • De Hoge Enk gaat weer naar 'shcool'
  19 Augustus 2017 door Redactie

  HOGE ENK - De vakantie zit er na vandaag weer op voor de schooljeugd in de regio Midden. Dat betekent dat kinderen in onder meer de gemeente Elburg weer naar school moeten of voor het eerst naar school gaan.

  LEES MEER
 • Start nieuwe seizoen en Open Repetitie Gelders Oratoriumkoor
  19 Augustus 2017 door Redactie

  VELUWE - Kerst nadert met rasse schreden en het Gelders Oratoriumkoor is al weer van start gegaan met het instuderen van de sfeervolle kerstcantate Bethlehem van de Engelse componist Maunder. De cantate volgt het kerstverhaal, waarbij enkele herders en de drie koningen als solisten optreden en het koor de engelen en de herders verbeelden.

  LEES MEER
 • Open Lesweek bij muziekschool De Spelerij
  19 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - Voor een ieder die zich nog wil oriënteren alvorens een keuze te maken voor muziekles, organiseert De Spelerij haar jaarlijkse 'Open Lesweek'. Van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september, tijdens het opstarten van het nieuwe cursusjaar, bent u van harte welkom om vrijblijvend binnen te wandelen bij De Spelerij.

  LEES MEER
 • Kermis Elburg belemmering voor de Vesting
  19 Augustus 2017 door Redactie

  De fractie van Algemeen Belang schrijft het volgende: ELBURG - Veel ondernemers in Elburg zijn duidelijk; ze voelen zich eerder gedupeerd door de kermis op het Schootsveld dan dat het hen iets oplevert. Tijdens de Vestingdagen is het voor bezoekers vaak zoeken naar een parkeerplekje.

  LEES MEER
 • Visproeverij tijdens Elburgse Botterdagen
  18 Augustus 2017 door Redactie

  Chef koks van restaurants De Vismarkt, De Zilverzoen, Het Olde Regthuys, De Elburger en jubilerende Palingrokerij van Triest slaan handen ineen op De Vismarkt De Vismarkt in het historische centrum van Elburg zal tijdens de jaarlijkse Botterdagen van 7 tot en met 9 september 2017 zijn naam eer aan doen. Palingrokerij van Triest en de chefkoks van de restaurants aan De Vismarkt hebben de handen ineen geslagen.

  LEES MEER
 • Kids Camping op 't Harde weer een succes.
  18 Augustus 2017 door Redactie

  Stichting Wiel organiseerde op 't Harde twee heel gezellige dagen voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Op 15 en 16 augustus waren de kids welkom met hun tent op het terrein naast het zwembad.Er waren diverse activiteiten, sport en spel, lasergamen, disco en natuurlijk ook een bezoek aan het naastliggende zwembad.

  LEES MEER
 • Schildersdag "Het vergeten boerenleven" in Nunspeet verplaatst
  18 Augustus 2017 door Redactie

  NUNSPEET - De schildersdag in de Kijktuinen Nunspeet in de kunst de kunst die gepland stond voor zaterdag 19 augustus is vanwege de weersvoorspellingen verplaatst naar zondag 20 augustus. De rondleiding begint nu om 14:00 uur.

  LEES MEER
 • Nieuw seizoen van De Elburgse Vrouwenvereniging Elburg
  18 Augustus 2017 door Redactie

  ELBURG - Het nieuwe seizoen voor de Elburgse vrouwenvereniging gaat weer beginnen. Het programma voor de maand september ziet er als volgt uit.

  LEES MEER
 • Zomertour Leefbaarheid op 21 augustus 2017 in Oostendorp
  18 Augustus 2017 door Redactie

  In gesprek over leefbaarheid en maak kans op € 25.000. Droom voor jouw buurt? Wij helpen! OOSTENDORP - De Leefbaarheidalliantie Gelderland is nu een half jaar onderweg en wil bewoners inspireren met aansprekende burgerinitiatieven in de regio.

  LEES MEER
 • Man uit Urk vrijgesproken van aanranding in Elburg
  17 Augustus 2017 door Redactie

  ZUTPHEN - Een 35-jarige Urker is vrijgesproken voor een aanranding en mishandeling in Elburg. Hij zou tijdens de Botterdagen van 2015 de broek van een vrouw naar beneden hebben getrokken en haar vriend bij de keel hebben gegrepen.

  LEES MEER
 • Bloemenkrans maken in 't Hart van Thornspic
  17 Augustus 2017 door Redactie

  Op 29 augustus is het mogelijk om de zomervakantieperiode heel mooi af te sluiten! Onder professionele begeleiding kunt u een bloemenkrans komen maken in t Veurhuus in Hart van Thornspic en is geschikt voor alle leeftijden!.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN