ZOEKEN

Advertentie

MEVROUW REILING- DE GROOT 95 JAAR!

Op 12 Juli 2017 door Redactie

Foto's van Hanneke Klijnstra in het fotoalbum

Op 5 juli mocht mevrouw Reiling-de Groot haar 95ste verjaardag vieren.Ter gelegenheid daarvan kwam wethouder Henk Wessel haar namens de Gemeente Elburg feliciteren. Hij overhandigde haar een fraai boeket bloemen, waarmee mevrouw Reiling zichtbaar verrast was.

Zij is geboren in Vroomshoop, waar haar ouders een schilderszaak annex drogisterij runden en waar zij tot aan haar huwelijk heeft meegeholpen. Zelf had mevrouw Reiling heel graag doorgeleerd, zoals men dat toen noemde, maar dat kwam financieel voor haar ouders niet goed uit.

In 1962 kwam zij samen met haar man, die bij de inpoldering van Flevoland werkzaam was, in Elburg wonen. Zij heeft zeven kinderen, twee dochters en vijf zonen, 13 kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Mevrouw was, met haar grote gezin, altijd druk bezig met het huishouden en had daarom weinig tijd om uit te gaan of sociale contacten te onderhouden.

Tegenwoordig wordt ze regelmatig voor een uitje opgehaald en ze geniet hier erg van. Ze is opgewekt van karakter en zoals ze zelf zegt: nog goed gezond. Ze leest nog regelmatig de krant en het tijdschrift Margriet en is goed op de hoogte van ons Koningshuis.

Gerelateerde nieuwsitems