Algemeen Nieuws Archief Lokale Omroep Elburg

ZOEKEN

ALGEMEEN NIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • Bingo in dorpshuis Ons Huus
  02 Januari 2018 door Redactie

  Grote bingoavond op zaterdag 6 januari 2018 in dorpshuis Ons Huus op de Hoge Enk ten bate van Buurtvereniging “De Hoge Enk”. De hoofdprijs is € 300.

  LEES MEER
 • Meulenzangers treden op bij 45 jarig huwelijk
  31 December 2017 door Redactie

  Zaterdag 30 december werden de heer en mevrouw Zoet verrast op hun feest ter ere van hun 45-jarig huwelijk. De heer Zoet zingt bij koor De Meulenzangers uit Oostendorp en "zijn " koor kwam optreden.

  LEES MEER
 • Voedselbank zamelt D.E.-punten in.
  30 December 2017 door Redactie

  Evenals voorgaande jaren hoopt voedselbank Elburg – Oldebroek weer DE-koffie te krijgen voor ingeleverde punten. Bij de Boni ’t Harde, Emté Oldebroek, Boni Wezep, Jumbo Elburg en Spar Doornspijk, staan dozen voor de inzameling.

  LEES MEER
 • Carbidschieten in Elburg
  30 December 2017 door Redactie

  Knallen, vuurwerk , goede wensen, feest........en heel veel lawaai ! Het hoort allemaal bij het wegknallen van het jaar 2017. Kees Jaket was bij het carbidschieten in Elburg , zijn foto's staan in het fotoalbum.

  LEES MEER
 • Echtpaar Voorn 50 jaar getrouwd + foto's in het fotoalbum
  29 December 2017 door Redactie

  Vrijdagmiddag 29 december heeft wethouder Willem Krooneman echtpaar Voorn gefeliciteerd met hun 50 jarig huwelijk. Namens de LOE van harte gefeliciteerd!.

  LEES MEER
 • Accountantskantoor Timmer B.V. en Betekenisvol Ondernemen
  29 December 2017 door Redactie

  De laatste jaren horen we meer en meer bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord willen ondernemen. Een heel mooi streven natuurlijk, want waarom zou de omgeving last moeten hebben van een onderneming? Maar voor Accountantskantoor Timmer B.V.

  LEES MEER
 • Kidsbingo bij wijkontmoetingscentrum Jeanne d?Arc.
  29 December 2017 door Redactie

  Je betaalt €1,- voor deelname, dat is incl. drinken en je krijgt altijd een prijsje.

  LEES MEER
 • Beroemd organist speelt in Orgelmuseum Elburg.
  29 December 2017 door Redactie

  De internationaal beroemde organist/dirigent Prof.Dr.Ton Koopman komt vrijdag 26 januari a.s. naar Elburg waar hij in het Orgelmuseum aan de Van Kinsbergenstraat 5 een “wandel”-concert zal verzorgen.

  LEES MEER
 • LOE-TV zendt jaaroverzicht 2017 uit
  29 December 2017 door Redactie

  Wij wensen u veel kijkplezier.

  LEES MEER
 • Wijkbuffet in Ontmoetingscentrum De Voord te Elburg
  29 December 2017 door Redactie

  In verband met de feestdagen is het wijkbuffet deze maand op 9 januari, dus de 2e dinsdag in wijkontmoetingscentrum De Voord. Lijkt het u ook gezellig om met andere inwoners uit Elburg te eten, te praten, kortom elkaar te ontmoeten in een andere omgeving? Dan is dit iets voor u! Kosten voor het buffet zijn € 8,- per persoon, inclusief één aperitief.

  LEES MEER
 • NIEUWJAARSCONCERT WIM MAGR… IN GROTE KERK ELBURG
  29 December 2017 door Redactie

  Op maandag 1 januari 2018 geeft de bekende organist Wim Magré een Nieuwjaarsconcert op het prachtige “ Quellhorst” orgel van de Grote of Sint Nicolaaskerk te Elburg. Op het programma staan geliefde orgelwerken en psalm en liedbewerkingen .

  LEES MEER
 • Nieuw: Digitaal Spreekuur bibliotheek Noord-Veluwe
  28 December 2017 door Redactie

  Vanaf 2 januari 2018 is er in iedere gemeente in het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe een digitaal spreekuur. Het e-bookspreekuur en het Tabletcafé worden samengevoegd tot het Digitaal Spreekuur.

  LEES MEER
 • Youth New Year's Party
  28 December 2017 door Redactie

  De Evenementencommissie Oostendorp gaat het jaar 2018 goed van start met een activiteit voor de jeugd van 15 tot 25 jaar. In het Buurtgebouw wordt vrijdagavond 5 januari een Youth New Year's Party georganiseerd.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN