Algemeen Nieuws Archief Lokale Omroep Elburg

ZOEKEN

ALGEMEEN NIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • Voor de 31e keer weer een Bedrijfsschietwedstijd
  17 Oktober 2017 door Redactie

  De Schietsportvereniging "S.V.Oostendorp" organiseert voor de 31e keer de Bedrijfsschietwedstijd. Ook dit jaar hebben onze sponsoren het mogelijk gemaakt een groot aantal prijzen beschikbaar te stellen voor de beste teams en de beste individuele schutters.

  LEES MEER
 • Sinterklaasjournaal wordt weer opgenomen
  17 Oktober 2017 door Redactie

  Het wordt traditie ! Ook dit jaar krijgt Elburg weer haar eigen Sinterklaasjournaal. Het Elburger sinterklaasjournaal wordt uitgezonden vanaf 13 november op maandag, woensdag en vrijdagavond om 18.15 uur op LOE TV.

  LEES MEER
 • Lezing over ?Genade alleen. Maar niet voor joden?'
  17 Oktober 2017 door Redactie

  Van 8 september 2017 tot en met 6 januari 2018 is in Museum Sjoel Elburg de spraakmakende tentoonstelling ‘Christendom en antisemitisme’ te zien. Naar aanleiding hiervan is een aantal sprekers uitgenodigd om over de complexe dynamiek tussen christendom en antisemitisme te spreken.

  LEES MEER
 • Rijbewijskeuring in gemeenschapscentrum 't Huiken
  17 Oktober 2017 door Redactie

  Wie voor verlenging van het rijbewijs een medische keuring moet ondergaan kan daarvoor terecht op dinsdag 7 november in gemeenschapscentrum 't Huiken, Lange Wijden 33, 8081 VC Elburg. De keuring kost 35 euro.

  LEES MEER
 • Enqute seniorenhuisvesting afgerond
  17 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - In de afgelopen weken hebben wij alle inwoners van de gemeente Elburg tussen de 65 en 75 jaar uitgenodigd om mee te doen met ons onderzoek naar seniorenhuisvesting. Het invullen van de enquête kon zowel schriftelijk als digitaal via www.elburgvraagt.nl.

  LEES MEER
 • Inloopspreekuur wijkbewoners De Pal en Oostendorp
  17 Oktober 2017 door Redactie

  OOSTENDORP - De wijkcomités geven de gemeente (gevraagd en ongevraagd) advies en informatie over allerlei zaken die te maken hebben met de leefbaarheid en veiligheid in de wijken en proberen in overleg met de gemeente eventuele problemen op te lossen. Zij willen daarom graag van u weten wat er leeft en speelt.

  LEES MEER
 • Registratie politiek groepering verkiezing gemeenteraad 2018
  17 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - Voor de verkiezing van de leden voor de gemeenteraad van Elburg kan een politieke groepering een partijnaam laten registreren. Dit is niet nodig indien de partijnaam bij het centraal stembureau voor de verkiezing van de Tweede Kamer of provinciale staten is geregistreerd.

  LEES MEER
 • Elektrische auto in gebruik genomen bij gemeente Elburg
  17 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - Dinsdag 10 oktober was het de dag van de duurzaamheid. Een goed moment om onze nieuwe elektrische auto in gebruik te nemen.

  LEES MEER
 • In de voetsporen van Roosje Vecht
  16 Oktober 2017 door Redactie

  Op zaterdag 28 oktober gaat Oudheidkundige Vereniging Arent thoe Boecop uit Elburg voor het tweede achtereenvolgende jaar naar het Belgische Ieper. Dit keer wordt het spoor van de joodse verpleegster Roosje Vecht (1881-1915) gevolgd.

  LEES MEER
 • Op weg naar een nieuw havengebied + foto's
  16 Oktober 2017 door Redactie

  Aan het vergroten van de haven van Elburg wordt hard gewerkt. Er komt drieduizend vierkante meter water bij en er wordt ook een flaneergebied van vijfduizend vierkante meter gecreëerd.

  LEES MEER
 • Wild kijken op landgoed De Dellen
  16 Oktober 2017 door Redactie

  HEERDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen houdt zaterdag 28 oktober een wildobservatiewandeling op landgoed De Dellen. Het is een prachtig natuurgebied, bekend om de afwisseling van bossen, lanen en heidevelden.

  LEES MEER
 • Nacht van de Nacht op De Haere: beleef de woestijn in het donker
  16 Oktober 2017 door Redactie

  't HARDE - Normaal is stuifzandgebied de Haere na zonsondergang niet toegankelijk, maar om de laatste nacht van de zomertijd te kunnen beleven maakt de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen een uitzondering. Op zaterdag 28 oktober neemt hij u mee door het donker.

  LEES MEER
 • Typhoon te gast Business Club N.V.
  16 Oktober 2017 door Redactie

  WEZEP - Na een bijzonder inspirerende avond met dirigent Pieter Jan Leusink mag de Businss Club N.V. op 25 oktober opnieuw een prominente gast uit de muziekwereld verwelkomen.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN