ZOEKEN

Advertentie

CHARISSA VAN GELDER EN KIM SPAAN VAN MAJOFIQUE WINNEN TICKET VOOR HET NK

Op 04 November 2017 door Redactie

Afgelopen zaterdag 4 november gingen Charissa van Gelder, Amy v/d Wal, Aylaine Spaan en Kim Spaan van Twirlvereniging Majofique vertegenwoordigen richting ’t Harde om deel te nemen aan de Kampioenschappen van de MBGF.

Wat een spannende dag voor de dames. Charissa van Gelder mocht als 2e haar show laten zien aan de jury. Charissa komt uit in de Jeugd 1 AP. Op muziek van Do-Re-Mi liet zij een geweldige show zien. Dit werd ook beloond met een podiumplek. Zij werd 3e en kreeg een bronzen medaille en tevens een uitnodiging voor het NK wat op 16 december plaats vindt te Waalwijk.

Daarna mocht Amy v/d Wal, uitkomende in de Jeugd 2 AP, de wedstrijdvloer op. Amy is nog maar kort actief als solist en was al heel erg blij dat zij met deze kampioenschappen mee mocht doen, helaas kwam Amy net niet op het podium te staan. Zij werd 4e, maar wat een prestatie!

Ook voor Aylaine Spaan uitkomende in de Senior Basis AP was er deze keer geen podiumplek. Wat zette zij haar routine van Harry Potter goed neer qua uitstraling. Aylaine werd ook 4e van de 11.

Een top prestatie!!! Na Aylaine was Kim Spaan aan de beurt. Zij komt uit in de Senior Midden AP. Met haar Avatar routine werd zij 2e en kreeg een zilveren medaille en een ticket voor het NK, wat op 9 december te Meppel gehouden zal worden.

Coach Gerda Spaan en hulpcoach Jolanda van Gelder zijn erg trots op de prestaties van deze dag!

Ook het Smallteam van Majofique bestaande uit: Thirza, Therese, Sabine, Jacqueline, Aylaine en Kim hebben zich geplaatst voor het NK bij de NBTA. Zij gaan hier 16 december aan deelnemen. Het duo Thirza en Kim waren ook geplaatst voor het NK, alleen wordt dit op zondag 17 december gehouden. Het duo zal daarom niet meedoen aan het NK.

Verder heeft Kim Spaan zich nog gekwalificeerd voor de voorrondes NK van de NBTA met haar dance. Deze zullen eind november plaatsvinden.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.