ZOEKEN

Advertentie

GESLAAGD DARTTOERNOOI ELBURGER SPORTCLUB

Op 29 December 2017 door Redactie

Afgelopen woensdag werd de tweede editie van het ‘Gerrit Nagelhout Darttoernooi’ gehouden in de kantine van de Elburger Sport Club op het Burgem. Bode sportpark. Gerrit Nagelhout, die in juli 2016 overleed ten gevolge van een ernstige ziekte, heeft zich op velerlei gebied ingezet voor de club en als eerbetoon is dit toernooi naar hem vernoemd. De zoon van Nagelhout, Gerrald, behoorde samen met Michael Hindriks, Richard Dallau en Peter Vierhuis tot de organisatoren. Mede door het succes van vorig jaar, werd dit jaar op 10 banen gespeeld. In de middag waren de jeugdleden aan de beurt en gooiden zo’n kleine twintig jeugdleden om de prijzen. Nadat de poulefase was afgerond werden de deelnemers verdeeld in een zogeheten ‘winnaarspoule en verliezerspoule’. Lars Wieteler kwam als winnaar uit de bus in de winnaarspoule en bleek te sterk voor Dani Nagelhout. In de verliezerspoule trok Jurralt Boonen aan het langste eind, na een gewonnen finale tegen Fabian Gielbert.

In de avond mochten de senioren aantreden. Maar liefst 50 leden werden onderverdeeld in 10 poules waarna ook hier een ‘winnaarspoule en verliezerspoule’ werd gecreëerd.

Tussen de hapjes en drankjes door werd er fanatiek maar sportief gestreden om de hoogste eer.

De finale in de winnaarspoule bleek een kopie van vorig jaar. Michael Hindriks bleek daarin te sterk voor Marijn van der Gaag. In de verliezerspoule was het Mike van der Ziel die Henk Boonen versloeg.

Mede dankzij de financiële steun van de supportersver. Blauw-Wit kan de organisatie terugzien op een zeer geslaagde en gezellige dag.

Uitslag – Jeugd winnaarspoule

1.) Lars Wieteler

2.) Dani Nagelhout

3.) Joost van de Rozeberg

4.) Joost aan het Goor

Uitslag – Jeugd verliezerspoule

1.) Jurral Boonen

2.) Fabian Gielbert

3.) Tristan van de Hoorn

4.) Maxwell Duin

Uitslag – Senioren winnaarspoule

1.) Michael Hindriks

2.) Marijn van der Gaag

3.) Gerard van der Heide

4.) Max Lamberink

Uitslag – Senioren verliezerspoule

1.) Mike van der Ziel

2.) Henk Boonen

3.) Raoul Jessurun

4.) Timo Kroes

Hoogste uitgooi

Wilfred van de Rozenberg (126)

Hoogste score

Henk Disselhof (180)

Gerelateerde nieuwsitems