ZOEKEN

Advertentie

KIM SPAAN GOED GEPRESTEERD OP DE VOORRONDES NK TE HOOFDDORP

Op 27 November 2017 door Redactie

In het weekend van 25 en 26 november mocht Kim Spaan van Twirlvereniging Majofique uit Wezep deelnemen aan de voorrondes NK van de NBTA te Hoofddorp.

Het hele jaar was het voor Kim hard werken om de nodige punten te behalen om deel te kunnen nemen aan de voorrondes NK van de NBTA. Kim heeft op verschillende reguliere wedstrijden door het hele land meegedaan en had 2x plaatsingspunten nodig. Deze behaalde zij en deelname aan de voorrondes was een feit. Op de dag zelf moest Kim, uitkomende in de Senioren Intermediate Dancetwirl Klasse, samen met 55 andere dames uit haar klasse strijden om de 1e 15 plekken. Deze 15 gaan dan door naar het NK.

Kim liet haar routine (Avatar) zien aan de jury, wel met een paar dropjes (vallen van de baton). Ondanks de drops zette Kim hier een geweldige routine neer. Het niveau was wel zo hoog, dat Kim niet bij de 1e 15 eindigde, maar de scoresheet bevestigde een goed optreden, ondanks de drops.

Coach en moeder Gerda Spaan is erg trots op Kim. Dat je hier al mag staan is al helemaal geweldig. Op 9 december heeft Kim nog een kans op het NK van de MBGF te Meppel. Ook hier zal Kim Majofique vertegenwoordigen met haar dancetwirl. Op 16 december zal het Senioren Smallteam deelnemen aan het NK van de NBTA te Almere en Charissa van Gelder aan het NK van de MBGF te Waalwijk.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.