ZOEKEN

Advertentie

TRAINER VLIERHUIS VERTREKT BIJ OWIOS

Op 16 December 2017 door Redactie

OLDEBROEK – OWIOS en hoofdtrainer Guido Vlierhuis (42) verlengen de samenwerking niet. Dat hebben de club en de oefenmeester uit Kampen in gezamenlijk overleg besloten. Vlierhuis is bezig aan zijn tweede seizoen bij OWIOS.

De afgelopen weken hebben er verschillende gesprekken plaats gevonden. Ondanks de goede samenwerking verlengen beide partijen het aflopende contract niet.

Guido Vlierhuis: “OWIOS is een fantastische club en ik ben trots dat ik hoofdtrainer ben van OWIOS. Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het ontwikkelen van deze spelersgroep. Samen gaan we er nog een mooi seizoen van maken.”

Vorig seizoen eindigde OWIOS op een 7e plaats in de 2e klasse en speelde OWIOS veel attractieve wedstrijden. De meeste doelpunten vielen in de wedstrijden van OWIOS.

“OWIOS heeft met Guido Vlierhuis een goede en betrokken trainer in huis. We hebben mooie en spannende wedstrijden gezien. Samen zijn we echter tot de conclusie gekomen om de samenwerking niet te verlengen. OWIOS gaat de komende weken op zoek naar een nieuwe, ambitieuze trainer.”, aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch.