ZOEKEN

SPORTNIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • EVV/RABOBANK NOORD VELUWE SCHOLENVOLLEYBALTOERNOOI
  17 Oktober 2017 door Redactie

  De eerste maandag van de herfstvakantie staat al jaar en dag in het teken van dit basisscholenvolleybaltoernooi. Dit jaar was het iets anders want ook op de dinsdag werd er gevolleybald.

  LEES MEER
 • Heerlijke driepunter voor S.V. 't Harde
  15 Oktober 2017 door Redactie

  Door met overtuigende cijfers HTC te verslaan mocht ’t Harde voor het eerst dit seizoen een driepunter bijschrijven in de competitie. Een prettige opsteker voor de ploeg van trainer Egbert Kragt, die voorafgaand aan de wedstrijd te maken kreeg met een domper toen Arnoud Kamerbeek in de warming-up moest afhaken met een kuitblessure.

  LEES MEER
 • Juulia Jylas wint zilver op de Grand Prix in Oslo
  15 Oktober 2017 door Redactie

  Deze week wordt in Oslo de Grand Prix gereden voor paarden. In het 1.50m – 1.60m parcours bleven 7 ruiters foutloos, zij reden een barrage.

  LEES MEER
 • VSCO lijdt zure nederlaag na boeiend duel
  14 Oktober 2017 door Redactie

  In de thuiswedstrijd tegen BlauwGeel’55 lijdt VSCO’61 een 0-1 nederlaag. Over het geheel van de wedstrijd genomen was een gelijkspel verdiend.

  LEES MEER
 • Elburger Sportclub verliest met gering verschil van Hatto Heim: 1-0
  14 Oktober 2017 door Redactie

  De ene wedstrijd is de andere niet. Dat werd zaterdag nog maar weer eens duidelijk in het treffen tussen Hatto Heim en Elburger Sportclub.

  LEES MEER
 • GOUD voor twirlsters Jiska Montizaan en Aylaine Spaan van Majofique Wezep
  14 Oktober 2017 door Redactie

  Voor Twirlvereniging Majofique uit Wezep was het wederom een medailleregen tijdens een wedstrijd in Ede van de NBTA op zaterdag 14 oktober. Meedoen met 11 optredens op verschillende onderdelen en dan thuis komen met 1 beker en 7 medailles.

  LEES MEER
 • Forse nederlaag voor KV Elburg
  14 Oktober 2017 door Redactie

  Zaterdag 14 oktober speelde Elburg 1 de uitwedstrijd tegen Dindoa 1 uit Ermelo. Na een zwakke eerste helft herstelde Elburg zich in de tweede helft enigszins maar het team leed toch een zware nederlaag: 24-11.

  LEES MEER
 • DSV begroet eerste zege met blijdschap.
  14 Oktober 2017 door Redactie

  Als je, zoals trainer Etie Jansen in de lokale pers opmerkte “even in een wat mindere periode zit”, dan is een winstpartij de eerste stap op weg naar de terugkerende vorm. Op welke manier doet dan niet ter zake.

  LEES MEER
 • Caroline Hoppenbrouwers tweede bij concours in Bunschoten
  14 Oktober 2017 door Redactie

  BUNSCHOTEN - Afgelopen zaterdag 14 oktober heeft Carolina Hoppenbrouwers uit Elburg met haar zwarte ruin Emir meegedaan met het concours in Bunschoten bij stal Groenendaal in de klasse Z1. Carolina werd twee keer tweede met 211,5 en 212,5 punten.

  LEES MEER
 • Bekerspektakel EVV Heren 1 op 21 oktober
  13 Oktober 2017 door Redactie

  Via een voorronde en een vierkamp in Harlingen heeft EVV Heren 1 zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van het toernooi om de nationale volleybalbeker. Deze ronde vindt plaats via zeven driekampen.

  LEES MEER
 • Bingo bij sc 't Harde op 20 oktober
  12 Oktober 2017 door Redactie

  Vrijdagavond 20 oktober organiseert de supportersvereniging “Groen-Wit” weer een bingoavond in het clubhuis van de plaatselijke voetbalvereniging SV ‘t Harde. Deze avond worden er 25 rondes bingo gedraaid, waarvan vijf hoofdrondes.

  LEES MEER
 • Elburger Sportclub op bezoek bij Hatto Heim
  12 Oktober 2017 door Redactie

  Voordat in een serietje van twee achtereenvolgende uitwedstrijden Elburger Sportclub volgende week op bezoek gaat bij WZC Wapenveld, staat zaterdag 14oktober eerst het treffen tegen Hatto Heim in Hattem op het programma. Nadat de twee oude rivalen van weleer elkaar vorig seizoen voor het eerst na jaren weer troffen staat deze semi-derby opnieuw op de kalender.

  LEES MEER
 • Hellas 1 - Elburg 1 uitgespeeld
  11 Oktober 2017 door Redactie

  Woensdagavond 11 oktober is de wedstijd Hellas 1 - Elburg 1 uitgespeeld. Anderhalve week geleden werd deze wedstrijd bij de stand 11-7 gestaakt vanwege de slechte veldomstandigheden in Nunspeet.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN