ZOEKEN

SPORTNIEUWS ARCHIEF

FILTER OPENEN + FILTER SLUITEN -
 • De jonge korfballers van Elburg F1 konden onlangs de kampioensvlag hijsen!
  23 Oktober 2017 door Redactie

  De jonge korfballers van Elburg F1 konden onlangs de kampioensvlag hijsen! Met 11 punten uit zes wedstrijden waren zij de terechte kampioen. Het team bestaat uit: Shamira Hendriks, Jente Jasmijn Vendeville, Levi Wolf, Jesse Groenewege, Rodhe Broekhuizen, Merith van Boven, Stan Stevens De trainers zijn Angelica Broekhuizen, Roos Lipke en Dana Bakker. Namens KV Elburg van harte gefeliciteerd. .

  LEES MEER
 • EVV stunt in de beker
  23 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - De volleyballers van EVV zorgden afgelopen zaterdag 21 oktober voor een daverende verrassing door de derde ronde van de nationale beker te bereiken. De Elburgse eerste divisionist ontving als outsider in eigen huis Compaen en Cito, beide uitkomend in de topdivisie.

  LEES MEER
 • Koploper Veensche Boys ontsnapt aan eerste puntenverlies tegen VSCO'61
  22 Oktober 2017 door Redactie

  OOSTERWOLDE - VSCO’61 schijnt iets te hebben met de 88ste minuut in de wedstrijd. In de wedstrijd tegen Valleivogels op zaterdag 21 oktober viel het nog de goede kant op en werd de overwinning binnen gesleept.

  LEES MEER
 • Ruime voorsprong niet genoeg voor zege S.V. 't Harde
  22 Oktober 2017 door Redactie

  In een doelpuntrijke wedstrijd snoepte ’t Harde op 21 oktober de eerste punten af van koploper VSW uit Windesheim. Helaas voor ’t Harde gebeurde dat wel nadat de ploeg een ruime voorsprong had weggegeven.

  LEES MEER
 • Elburger Sportclub verliest met 3-2 van WZC
  22 Oktober 2017 door Redactie

  Vertwijfeling en ongeloof bij Elburger Sportclub dat in de uitwedstrijd tegen WZC Wapenveld op zaterdag 21 oktober al na twintig minuten tegen een bijna onoverbrugbare 3-0 achterstand aankeek. De wedstrijd eindigde tenslotte toch nog in een enigszins draaglijke 3-2 nederlaag en de formatie van de geplaagde trainer Remon van Schoonhoven kon na negentig minuten wel concluderen dat een uitermate zwakke periode in de openingsfase hen de das had omgedaan en de derde nederlaag voorkomen had kunnen worden.

  LEES MEER
 • De voetbaluitslagen van onze clubs
  21 Oktober 2017 door Redactie

  Zaterdag 21 oktober zijn de volgende wedstrijden gespeeld: WZC Wapenveld.

  LEES MEER
 • DSV ' 61 pakt eerste thuisoverwinning.
  21 Oktober 2017 door Redactie

  Na afgelopen week ZAC in Zwolle met een 3 – 2 nederlaag te hebben verslagen, heeft DSV nu ook op sportpark De Haere de eerste zege te pakken. Met een verdiende maar moeizaam tot stand gekomen 4 – 2 overwinning op Vevo konden de oranjehemden wederom 3 punten aan hun totaal toevoegen.

  LEES MEER
 • Eindelijk winst voor KV Elburg.
  21 Oktober 2017 door Redactie

  Zaterdagmiddag 21 oktober kon het Elburger publiek eindelijk juichen na een wedstrijd van Elburg 1. Elburg behaalde in de wedstrijd tegen Rood-Wit 1 de eerste punten door deze wedstrijd te winnen met 16-12.

  LEES MEER
 • VSCO'61 tegen koploper Veensche Boys
  20 Oktober 2017 door Redactie

  OOSTERWOLDE - Zaterdag 21 oktober speelt VSCO’61 opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is koploper Veensche Boys de tegenstander.

  LEES MEER
 • Korfbalprogramma KV Elburg zaterdag 21 oktober
  19 Oktober 2017 door Redactie

  ELBURG - Op zaterdag 21 oktober is er een beperkt competitieprogramma voor KV Elburg. De voorlopig laatste wedstrijden van de veldcompetitie worden gespeeld.

  LEES MEER
 • Eerste uitoverwinning voor Elburger Sportclub?
  19 Oktober 2017 door Redactie

  Elburger Sportclub wacht nog steeds op de eerste overwinning; op vreemde bodem wel te verstaan. Enkele weken geleden ging de uitwedstrijd tegen Oene verloren, terwijl afgelopen zaterdag Hatto Heim op het eigen sportpark met 1-0 aan het langste eind trok.

  LEES MEER
 • Van Zon Arbeidsbemiddeling sponsort special billboards VSCO'61
  19 Oktober 2017 door Redactie

  Afgelopen zaterdag werd VSCO’61 aangenaam verrast door haar trouwe Cosponsor Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Oosterwolde en Elburg. Uit handen van directeur Henk van Os ontving VSCO’61 voorzitter Ben Schreurs een tweetal prachtige special billboards, die geplaatst zijn aan weerszijden van het scorebord.

  LEES MEER
 • Jan Willem aan 't Goor weer op De Heughte
  18 Oktober 2017 door Redactie

  OOSTERWOLDE - Vaste supporter Jan Willem aan ’t Goor ontving zaterdag van hoofdtrainer Bülent Akar de DVD die is gemaakt naar aanleiding van het kampioenschap van VSCO’61 in het voorgaande seizoen. Een bijzondere gebeurtenis, omdat Jan Willem sinds kort na een lange periode van ziekte weer op De Heughte komt. Daar zag het afgelopen mei niet naar uit.

  LEES MEER
 • MEER NIEUWS LADEN